Posts

Showing posts from November 13, 2008

Yaş Günüm

Image
İnsan sanırım her zaman planlamadığını yaşıyor. Ben de bu sene hiç bir plan yapmamıştım. sadece basitçe eşimle hatırlayıp geçeriz diye düşünüyordum. Sabah annemlerin geleceği haberini aldım. (muzip gülümseme yüzümü sardı.) Onlar aradıktan çok kısa bir süre sonra Asiyeler müsaitsek gelebileceklerini haber verdiler. Tabi ki müsaittik. Öğleden sonra uğrayan Şükran Teyzem (annemin yakın arkadaşı) bana süpriz yapmış almış pastasını gelmiş. O geldikten sonra eski komşum Hayrunnisa ve İlknur Abla da geldi ve hep beraber pasta kesip kutladık. (İnsanın annesinin yanında olması çok güzel bir rahatlıkmış.Annem Akif Erenile ilgilendi bende rahatça hazırlıklarımı tamamladım) Onları uğurlamak ve gelecek misafirlerim için hazırlık yapmak için antrede iken eşim geldi. Elinde pasta ve gülü ile... Çok sevindim tabiki. Ben Asiye'lerin benim yaşgünüm olduğunu bilmediklerini zannederken, onlar "facebook" vasitası ile öğrenip bana süper bir süpriz yaptılar. Mutluyum... Hatırlanmak çok mutlu ed

Puzzle tabure...

Image
Bu tabureyi çocuklar birleştirmek için çaba harcarken, birleştirildiğinde de oturmak için kocaman bir yer edinmenin mutluluğunu yaşayacaklardır. Şahsen benim çok hoşuma gitti. İstenilen renklere boyanabilirken; basit bir fikir ile ortaya çıkan güzelliğin keyfini yaşamak da bize kalır. http://www.tonichome.com/ sayfasında çok daha güzel fikirler de bulabilirsiniz.

Aydınlatma örnekleri

Image
Aydınlanma çeşitli metaryaller ile sağlanabilir belki ama şıklıkları bütün evi sarar. Dekorasyonu tamamlayan bir avize, lambader ya da abajurlar hem odanın havasını değiştirir hem de aydınlanırken göz zevkimizi de okşar. Bunun gibi bir kaç örnek vermek istedim.