Ve Doğum...

Çok uzun zaman sonra (yine) neler yapıyorum anlatmaya başlayayım..
Öncelikle bir makine edindim artık. İnşaallah doğumlara girmeye başlayacağım. İçeride benimde kendimi rahat hissedeceğim, üzerimde baskı olmayacak kişilerle çalışmaya karar verdim.Bunlardan anlaştığım ilki arkadaşım Asiye idi.


Henüz doğuma bir aydan fazla zaman bekleniyordu kiiii, son anda çıkan bir terslik sonucu, zaten riskli olan gebeliğini uzun süren bir sezeryan ve ameliyat sonrasında bebekleri Zeynep ve Reyhan'ı tam da 7senelik bir bekleyişin ardından; bir de kuvez seramonisinden sonra kucakladılar şükür.


Gece yarısı başlayan ameliyata ben giremedim malesef. Ama sonrasında hastaneye gitmekten geri kalmadım elbette...
Ben ertesi gün hastaneye gittiğimde arkadaşım bile bebeklerinin sadece fotoğrafını görebilmişti. En kısa zamanda bebişlerin fotoğraflarını da çekeceğim.
Ve Aycı ya bu konuda bana yardımcı olduğu için, teşekkür ediyorum. Bana makine almam konusunda ve çeşitli konularda bilgi verdiği için çok çok teşekkür ediyorum...
Ve canım arkadaşıma da evlatları ile mutlu bir ömür diliyorum..

Comments

Güle güle büyütsünler inşallah...
pelince said…
Hayırlısı olsun.. Yeni doğan bebeğe uzun bir ömür diliyorum...

Sevgiler..
mimarasci said…
Allah hayırlı uzun ömürler versin bebeğe ve ailesine:) bu arada resimdeki arkadaş yani asiye sanırım beni yatılı okuldan arkadaşım. ne zamandır kendisine ulaşmak istiyordum. emin olmak için soruyorum:) kızlık soyadı kara mıdır? eğer öyleyse bana mail adresini verirseniz kendine ulaşmayı çok isterim. sevgiler..
mimarasci said…
bu arada tekrar okudum bebek bir değil iki tane maşallah:)

Popular posts from this blog

şifahane

Babaanne ve Dede Yanında...

Dantelde son nokta