Evimden kareler...



Geçenlerde işyerime çok yakın olduğu için, hava da güzelken Kanyon'a gittik kardeşim ile.

Tabi benim ev eşyalarına olan hassasiyetim malumunuz. Paşabahçe'yi görünce dayanamadım attım içeri kendimi.

Ve bula bula bunu buldum sanırım....

Biliyorum Paşabahçe deyince daha farklı şeyler canlandı dimağınızda. Şöyle janjanlı bardak takımları, değişik aksesuarlar vs.


Evet içerideki ürünlerin hemen hepsi çok güzel ama ihtiyaç mukabili değil. İnsanın çocuğu her zaman daha önce geliyormuş. Oğlumun doğumundan önce olsa neler neler alıp çıkardım içerden.Hey gidi günler...




Neyse oğlumun odasına astığım bu portatif mandallı panoyu belki size ilham kaynağı olur diye yayınlamak istedim. Belki evdeki iki objenin arasına monte edilmiş bir ip ve küçük boy mandalların arkasına yapıştırılmış küçük objeler ile kendiniz de imal edebilirsiniz. İster fotoğraf, ister eskiz çalışmalarınız, isterseniz önemli notlar asabilirsiniz...

Ama eğer bir fikir bulup ortaya çıkarırsanız muhakkak paylaşmanızı arzu ederim. Fikir fikiri doğurur malûm...

Comments

Hobiriks said…
süperrrr :) mutlaka çok sıkı bir paşabahçe takip edeni olarak nasıl gözümden kaçmış bu benim ? :) yeni gelmiş sanırım ? :)

sevgiler
hatice
zehra said…
ay bu cok seker bır fıkır
Ay çok gsl fikir bende yaptım bloğumda paylaşacağım :)
Ayşe said…
ayy bayildim ben bunlara :)) kesinlikle cok hos birsey almissin...kesinlikle katiliyorum yazdiklarina, insanin cocugu oldugundatum oncelikleri seve seve cocuguna veriyor ;)

himmm, bu cicik aksesuar bizim cocuklarin odasinda olsa idi, biz guncel etkinliklerimizi sergilemek icin kullanirdik sanirim ;)

Popular posts from this blog

Dantelde son nokta

şifahane

Babaanne ve Dede Yanında...