Yaş Günüm




İnsan sanırım her zaman planlamadığını yaşıyor. Ben de bu sene hiç bir plan yapmamıştım. sadece basitçe eşimle hatırlayıp geçeriz diye düşünüyordum. Sabah annemlerin geleceği haberini aldım. (muzip gülümseme yüzümü sardı.) Onlar aradıktan çok kısa bir süre sonra Asiyeler müsaitsek gelebileceklerini haber verdiler. Tabi ki müsaittik.

Öğleden sonra uğrayan Şükran Teyzem (annemin yakın arkadaşı) bana süpriz yapmış almış pastasını gelmiş. O geldikten sonra eski komşum Hayrunnisa ve İlknur Abla da geldi ve hep beraber pasta kesip kutladık. (İnsanın annesinin yanında olması çok güzel bir rahatlıkmış.Annem Akif Erenile ilgilendi bende rahatça hazırlıklarımı tamamladım)

Onları uğurlamak ve gelecek misafirlerim için hazırlık yapmak için antrede iken eşim geldi. Elinde pasta ve gülü ile...

Çok sevindim tabiki.

Ben Asiye'lerin benim yaşgünüm olduğunu bilmediklerini zannederken, onlar "facebook" vasitası ile öğrenip bana süper bir süpriz yaptılar.

Mutluyum...

Hatırlanmak çok mutlu ediyormuş...

Beni hatırlayan, o gün mesaj atan, arayan ve sonra hatırlayıp kutlayan tüm arkadaşlarıma, dostlarıma, babama, anneme, kardeşlerime ve tabiki sevgili eşime çok teşekkür ederim...

Beni sizler var ettiniz ....

Comments

Lezzet Gemisi said…
SELAM CANIM. KALBİN NEYİN HASRETİ VE ARZUSUYLA ÇARPIYORSA, YENİ YAŞIN SANA ONU GETİRSİN. AİLENLE VE SEVDİKLERİNLE BERABER, NİCE YILLAR DİLERİM. HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN ARKADAŞIM.
Ayşe said…
Merhaba, gecikmiste olsam yeni yasini tebrik etmek isterim.

Yeni yasin kutlu olsun, hayatin herdaim sevdiklerinle bereber guzelliklerle dolsun insaallah...

sevgilerimle...
Elif Zorcan said…
Tüm iyi niyetli dostlarıma ve okurlarıma çok teşekkür ederim...
Hep birlikte nicelerine inşaallah...

Popular posts from this blog

Dantelde son nokta

şifahane

Babaanne ve Dede Yanında...