Terrible twins! ;)

ikizlere gebelik!
Eğer hasbelkader daha önceden çocuğunuz varsa, hele hele iki taneyse ikiz olması dünyanın (malesef bizim meraklı ülkemiz için) en saçma halini yaşıyorsunuz demektir.
Daha önce yazdığım bu yazıyı hatırlayanlar ya da bakmak isteyenler olursa anımsayacaklardır ama özetle, nişanlandığımız gün kucağıma çocuk oturtmaya kalkan hanım abla ile evlenir evlenmez, çocuk ne zaman diye soran teyzeler! ve tüm uzaktan tanıdıklar!!!... Birinci çocuktan sonra, ikinci ne zaman hezeyanları falanlar filanlar... İlki erkek, ikinci kızsa, tamam artık daha doğurma diyenler... Sonuç olarak her durumda yapacaklarınız hakkında fikir sahibi olanlar ve hep size ne yapacağınız konusunda ahkam kesme becerisine sahip birileri oluyor.
Bitti sanıyorsanız, yanılıyorsunuz!
Çünkü, bu hanım ablalar, komşu teyzeler, uzaaaaak ama çok uzak tanıdıklar her durumda varlar. Onlar bizim canımız 😉
ikiz gebelik ise bilinmeyen yerden gelen bi sınav sorusu... Bu tatlış insanların bir çoğunun yaşamadığı bi durum. Gerçi uzak ama çok uzak tanıdıklarınızın da uzak ama çok uzak tanıdıklarında ikiz doğum yapan kesin var oluyor. Ama gene de ahkam kesmek biraz sıkıyor.
dikkat et okur, yapmıyor yapamıyor demiyorum, sadece sıkıyor ama tabi ki o kadar sıkınca bişiler muhakkak bulunuyor. Kork bizden eyyyy insanoğlu. Biz kim miyiz❔
Türkoğlu Türküz!

Yazacaklarım biraz fazla ama şuana kadar anladığınız kadarıyla 4 (dört) çocuk annesiyim ve kar tatililinin 2, haftasonu ile birleşince toplam tatilin 4. günündeyiz...

Aruvederçi

Comments

Popular posts from this blog

Babaanne ve Dede Yanında...

Dantelde son nokta

şifahane