Kitaplık




Fotoğraflar: West elm'den alıntıdır.(Birleştiren ben olduğum için paraf attım:))







Kendime uzun zamandır bir kitaplık yaptırmak istiyorum.


Esasında ben bir tv ünitesi istiyorum ama iki tarafında da kapalı dolap olursa, kitaplarımı güzel bir şekilde muhafaza edebileceğimi düşünüyorum ama bu konuda iki alternatif var kafamda.


Birincisi beyaz renk ikincisi ise modern tarzda ahşap desenli lake kaplama. Ama karar veremedim bir türlü. Bu arada hangisi daha az toz gösterir, (Çünkü çok koyu renkler tozu çok belli ediyor) daha az göz yorar hepsini düşünüyorum elbette. Kısmet bakalım ne zaman sonuçlanacak benim fizibilitem.


Bu arada www.westelm.com 'da gezerken bulduğum örnekleri paylaşıyorum sizinle.


Bana da fikir verirseniz çok memnun olurum...

Comments

Anonymous said…
bu kıtaplıklar cok modern tam benlık ınsallah kendı evıme gecersem yemek kıtaplarım ıcin mutfagıma yaptırmayı dusunuyorum. sevgıler..
Lezzet Gemisi said…
MERHABA CANIM. ÖNCELİKLE, ZOR GÜNÜMDE BANA DESTEK VEREN MESAJIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

BANA GÖRE, BİR EVDEKİ EN GÜZEL AKSESUAR KİTAPLIK. BEN DE KİTAPLIKLARA ÇOK MERAKLIYIM AMA, EVDEKİ YERİM MÜSAİT DEĞİL. DUVARLARININ VE MOBİLYALARININ RENGİNE GÖRE, BİR KOMBİNASYON OLUŞTURACAK ŞEKİLDE EN AÇIK RENGİ TERCİH EDEBİLİRSİN. DEDİĞİN GİBİ; HEM GÖZ YORMAZ, HEM DE TOZU GÖSTERMEZ. KAPALI OLMASI, KİTAPLARIN DAHA İYİ KORUNMASI AÇISINDAN İYİ OLUR. HATTA KAPALI BÖLMELER YARI SAYDAM CAMDAN DA OLABİLİR. SANIRIM SANA FİKİR VEREYİM DERKEN KENDİ HAYALİMDEKİ KİTAPLIĞI TARİF ETTİM. :)))
Ayşe said…
Kitapliklari cok begendim bende..Bizim tv unitemiz de kitapligimiz da venge. cok hos duruyor, kullanmak cok guzel lakin acayip tozlaniyorlar, tozlu hallerini gorunce de cok bunaliyorum...off hep tertemiz kalsalar nolur sanki dimi ;)
Elif Zorcan said…
Bende venge'nin şıklığını çok beğeniyorum. Ama ufak bir erkek çocuk annesi olarak hergün toz alma meselesini göze alamıyorum.
Yeni bir tarz var şimdi ağacın yolları (damar da deniyor sanırım) üzerinde ve parlak. Neticede ahşap rengi. O da hoşuma gidiyor ama antik beyaz konusunda da kararsızım. Şöyle ferah ferah olur diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim verdiğiniz fikirler için...
Çok makbule geçiyor inanın.
Sevgiler

Popular posts from this blog

Dantelde son nokta

şifahane

Babaanne ve Dede Yanında...